Επιστροφή στο σχολείο με Marks & Spencer - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

The Mom

Επιστροφή στο σχολείο με Marks & Spencer

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Φέτος το Φθινόπωρο, τα Marks & Spencer κάνουν πιο εύκολη την επιστροφή στο σχολείο με τη μεγαλύτερη ποικιλία ρούχων για την τάξη, το παιχνίδι και τις δραστηριότητες, παρουσιάζοντας την συλλογή Back to School αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους.

Η νέα Back to School συλλογή αποτελείται από μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε τα ρούχα να παραμένουν ανθεκτικά και άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας την καθημερινότητα παιδιών και των γονιών ακόμα πιο εύκολη. Η νέα τεχνολογία StayNEW, έχει αναπτυχθεί ώστε τα ρούχα να παραμένουν σαν καινούργια για μεγάλο διάστημα. Επιπλέον, χάρη στα υλικά υπεύθυνης προέλευσης που χρησιμοποιούν τα Marks & Spencer, όπως το μαλακό βαμβάκι, τα ρούχα διατηρούνται λαμπερά σαν καινούργια.

Η συλλογή συμπληρώνεται από σχολικά παπούτσια, ιδανικά για όλες τις δραστηριότητες μέσα και έξω από την τάξη, σχεδιασμένα με άνετο μαξιλαράκι, και δέρμα ανθεκτικό στους κραδασμούς. Η επένδυση Freshfeet βοηθά να κρατήσει μακριά τις οσμές, διατηρώντας τα πόδια των παιδιών πιο δροσερά. Επιπλέον, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα σακίδια και κουτιά φαγητού με διασκεδαστικά μοτίβα, από αυτοκίνητα και γοργόνες μέχρι τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, Minnie Mouse, Harry Potter και Spider-Man.

Γιατί η σχολική χρονιά ξεκινάει από μια βόλτα στα Marks & Spencer!