Η αγαπημένη μου περιποίηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019

Η αγαπημένη μου περιποίηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Καλημέρα κορίτσια μου,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα τόσα μηνύματα που έλαβα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και για όλες τις φωτογραφίες που μου στέλνατε από τα μακιγιάζ μου που κάνατε recreate.  Back to reality λοιπόν και σας έχω τα αγαπημένα μου, λίγο διαφορετικά από αυτό που συνηθίζω. 

Κάθε Σεπτέμβρη, μόλις επιστρέψω από τις διακοπές μου, φροντίζω να αφιερώσω μία ημέρα στον εαυτό μου και στη περιποίηση που χρειάζεται το σώμα μου μετά από τις πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο και τη θάλασσα. Τι κάνω λοιπόν;

Ξεκινάω την ημέρα μου με μία πολύωρη επίσκεψη στο αγαπημένο μου treatment spa,  το Aether Spa στη Γλυφάδα. Πάντα ξεκινάω με το σώμα μου και με ένα Μασάζ Απολέπισης για να επαναφέρω την λάμψη και τη βελούδινη υφή στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα με χαλαρώνει.

Η αγαπημένη μου περιποίηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Συνεχίζω με το πρόσωπο μου και με μία θεραπεία για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση, μιας και κατά τη διάρκεια των διακοπών πολλές φορές παραμελώ τον καλό και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας μου.

Επόμενο βήμα είναι μία επίσκεψη στον Νικόλα Βιλλιώτη για μία ανανέωση στα μαλλιά μου. Μετά τον ήλιο τα βαμμένα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη ζωντάνια τους έτσι μία επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι απαραίτητη. Αυτό που συνηθίζω να κάνω είναι να κόβω τις ταλαιπωρημένες άκρες και να κάνω μία θεραπεία που προτείνει ο Νικόλας για τα μαλλιά μου, ενώ αν είναι απαραίτητο τότε ανανεώνουμε και το χρώμα τους.

Η τελευταία επίσκεψη στο πρόγραμμα μου είναι το Nyxi-Nyxi, όπου περιποιούμαι τα άκρα μου και έτσι είμαι περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια.

Τέλος, μόλις φτάσω σπίτι φροντίζω να φάω κάτι υγιεινό, συνήθως κάποια σαλάτα, μιας και κάνω detox στον οργανισμό μου εκείνη την εβδομάδα, και πέφτω για ύπνο νωρίς για να αναπληρώσω τον χαμένο ύπνο και να φορτίσω τις μπαταρίες μου για την νέα season

Leave a comment

You are commenting as guest.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula