Αγαπημένα Οκτωβρίου

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Αγαπημένα Οκτωβρίου

1. Θα ξεκινήσω αυτά τα αγαπημένα με μία σειρά περιποίησης που περίμενα πως και πώς να ξαναβγεί και δεν είναι άλλη από τη Vanilla Pumpkin της The Body Shop. Μία σειρά που προμηθεύομαι σταθερά τα τελευταία χρόνια μόλις βγει και λατρεύω το άρωμα της. Η σειρά αποτελείται από Shower Gel, Body Butter και Hand Cream με γλυκό άρωμα βανίλιας και κολοκύθας και με μία συσκευασία πολύ μοναδική με έμπνευση από την Γιορτή των Νεκρών. Τέλος, μου αρέσει γιατί η συγκεκριμένη σειρά συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη μας μέσω του προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες. 

Αγαπημένα Οκτωβρίου

2. Επόμενο προϊόν είναι η Επουλωτική Κεραλοιφή της NAC Natural Cosmetics την οποία χρησιμοποιώ κάθε φορά που θέλω άμεση ανάπλαση και ενυδάτωση σε κάποια περιοχή όπως μετά από μία συνεδρία αφαίρεσης του τατουάζ ή όταν βγάζω πολύ ξηρά spots λόγω άγχους. Είναι ένα προϊόν φυσικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό.

Αγαπημένα Οκτωβρίου

3. Ένα προϊόν μακιγιάζ που ξεχώρισα αυτή τη περίοδο είναι τα Suede Matte Lipsticks από Nyx. Είναι ένα κραγιόν που βγαίνει σε πάρα πολλές αποχρώσεις, έχει έντονη απόδοση με το πρώτο πέρασμα και παρόλο που είναι matte, αφήνει τα χείλη βελούδινα και καθόλου στεγνά.

Αγαπημένα Οκτωβρίου

4. Τέλος, λάτρεψα την διοργάνωση Ladies Run που είχα την τιμή να συμμετέχω με την ομάδα της Vichy και την Puma στο πλευρό με το υπέροχο outfit που μου χάρισε. Ο σκοπός του run ήταν η στήριξη του σωματίου «ΔΕΣΜΟΣ» , που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula