Αγαπημένα Μαρτίου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula Loves

Αγαπημένα Μαρτίου

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023

από την Ρούλα Σταματοπούλου

Καλό μήνα αγαπημένες μου! Ο μήνας που πέρασε μάς χάρισε όμορφες ηλιόλουστες μέρες και ανοιξιάτικες μυρωδιές. Με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση λοιπόν θα σας παρουσιάσω αυτά που αγάπησα τον Μάρτιο.

Θα ξεκινήσω με τη νέα υπέροχη παλέτα της Mon Rêve, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο κομψά μακιγιάζ. Οι σκιές της έχουν μεταλλικές και ματ υφές για να κάνετε αμέτρητα mix & match αλλά και τέλειο blending με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαθέτει γήινους τόνους που θα αναδείξουν κάθε τόνο επιδερμίδας και χρώμα ματιών.

Ενθουσιάστηκα με τη κρέμα ματιών Supremaÿa της Sisley. Είναι η απόλυτη αντιγηραντική θεραπεία για τα μάτια καθώς συνδυάζει ενεργά συστατικά που μειώνουν τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα. Αναζωογονούν την περιοχή των ματιών άμεσα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Φυσικά θα σας προτείνω το καταπληκτικό προϊόν περιποίησης σώματος της Freshline, που δεν είναι άλλο από τον Εντατικό Ορό Αδυνατίσματος Αφροδίτη. Θα τον βρείτε σε πακέτο προσφοράς μαζί με το φανταστικό Χειροποίητο Απολεπιστικό Σαπούνι Για Σμίλευση Σώματος από την ίδια σειρά. Τα δυο αυτά μαζί προϊόντα θα σας βοηθήσουν να «κάψετε» το συσσωρευμένο λίπος και να βελτιώσετε το περίγραμμα του σώματος.

Για τα μικράκια μας σας έχω ένα φανταστικό πάρκο Fiogos Baby Collection. Κατασκευάζεται από 100% βαμβακερά και πιστοποιημένα υφάσματα της συλλογής και στο εσωτερικό του περιέχει αφρώδη στρώματα με τη τεχνολογία του memory foam. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πάρκο για βρέφη, ως χαλάκι δραστηριοτήτων αλλά και ως καναπές για τη γωνία εξερεύνησης και παραμυθιού.