Αγαπημένα Μαρτίου

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Αγαπημένα Μαρτίου

1. Μπορεί να περνάμε μία πολύ δύσκολη και περίεργη περίοδο στη ζωή μας, όμως αυτό δεν πρέπει να μας ρίχνει, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να χαλαρώνουμε και να φτιάχνουμε λίγο τη διάθεση μας. Εμένα σε αυτό με έχει βοηθήσει το να δημιουργώ πιο ζεστή ατμόσφαιρα με μερικά κεριά από την αγαπημένη μου Nardon Candles.

2. Επόμενο αγαπημένο είναι ένα προϊόν που δοκίμασα τον προηγούμενο μήνα και χρησιμοποιώ καθημερινά στο μακιγιάζ μου, ειδικά στις τηλεδιασκέψεις με τους συνεργάτες μου που θέλω να δείχνω πιο περιποιημένη. Ο λόγος για την Falsies Lash Lift Mascara της Maybelline New York που μου χαρίζει καμπυλωτές βλεφαρίδες με ένταση, μήκος και όγκο χωρίς να αφιερώσω κόπο και χρόνο. Ενώ το διπλό καμπυλωτό βουρτσάκι είναι από τα πιο ωραία που έχω δοκιμάσει και με βοηθάει να εφαρμόζω τη mascara από την ρίζα προς τις άκρες χωρίς να ερεθίσει τα μάτια μου.

Αγαπημένα Μαρτίου

3. Συνεχίζω με μία κρέμα προσώπου που θεωρώ ιδανική για να προετοιμάσει την κάθε επιδερμίδα για το μακιγιάζ, την Lait Crème Concentre από Embryolisse. Μία κρέμα με ανάλαφρη υφή και τέλεια ενυδάτωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για primer πριν το μακιγιάζ, ενώ θρέφει την επιδερμίδα και βοηθάει με τους ερεθισμούς καταπραΰνοντας την.

Αγαπημένα Μαρτίου

4. Τέλος, σας έχω μία σειρά που ξεχώρισα από το Netflix αυτές τις ημέρες που έκατσα λίγο παραπάνω σπίτι, είναι το Elite. Μία ισπανική teen σειρά που καταφέρνει να χωρέσει την πολυπλοκότητα των σχέσεων με  ένα μυστήριο φόνου.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula