Αγαπημένα Ιουλίου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula Loves

Αγαπημένα Ιουλίου

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023

από την Ρούλα Σταματοπούλου

Αγαπημένες μου ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού είναι πλέον παρελθόν και λίγο πριν τις διακοπές θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλα τα προϊόντα που ξεχώρισα τον Ιούλιο.

Αν ετοιμάζετε βαλίτσες δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την πετσέτα θαλάσσης One zipper! Η συγκεκριμένη δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εκπομπή “Life is a beach” . Στεγνώνει γρήγορα, η άμμος φεύγει εύκολα με ένα τίναγμα και είναι σούπερ απορροφητική χάρη στις μικροΐνες που διαθέτει.

Αντηλιακό και διακοπές πάνε πάντα μαζί! Είμαι σίγουρη πως το συγκεκριμένο δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε με τίποτα και αυτό γιατί το αντηλιακό της Glow era είναι ένα θαύμα της αντιγήρανσης. Διαθέτει τη νέα επαναστατική φόρμουλα Perfect Sun Protector κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας UV_A, UV_B, της φωτογήρανσης και τη δύναμη 4 φυτικών βλαστοκυττάρων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ την ενυδάτωση του προσώπου μας. Μια από τις καλύτερες κρέμες που έχω δοκιμάσει είναι αυτή της La mer . Η συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση, περιέχει την εξαιρετικά πλούσια κρέμα που προσφέρει καταπραϋντική ενυδάτωση καθημερινή προστασία και αναζωογονητική φυσική επανόρθωση.

Για τα μικρά αγγελούδια της ζωής μας ξεχώρισα την μπαντάνα Elodie Details Sandy Stripe γιατί είναι κατάλληλη για νεογέννητα με πιστοποίηση Oeko Tex και διπλό βαμβακερό ύφασμα με αδιάβροχη επένδυση.