Αγαπημένα Ιουλίου

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019

Αγαπημένα Ιουλίου

1. Θα ξεκινήσω με το πρώτο must για το καλοκαίρι, το Sun Screen Cream-To-Powder Spf50+ της Frezyderm. Ένα αντηλιακό κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, το οποίο στεγνώνει σε μία πουδρένια υφή και περιέχει βιταμίνη D, απαραίτητη για την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας.

Αγαπημένα Ιουλίου

2. Εξίσου απαραίτητη είναι και η προστασία των μαλλιών μας, αλλά και η θεραπεία τους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το προϊόν που χρησιμοποιώ για αυτό είναι το Silk Repair and Shine Elixir της Lorvenn

Αγαπημένα Ιουλίου

3. Συνεχίζω με την μόνη παλέτα που πήρα μαζί μου στις διακοπές για πρόσωπο και μάτια, την Pastel Dreams Palette της Seventeen. Μία παλέτα που περιλαμβάνει όσα μπορεί να χρειαστώ για ένα μακιγιάζ μου, σε χρώματα που λατρεύω. 

Αγαπημένα Ιουλίου

4. Μία βάση που λάτρεψα και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι από το νεσεσέρ μου από τότε που το γνώρισα μέσα από τη συνεργασία μου με τη Vichy, είναι το Mineralblend Hydrating Fluid Foundation, ενώ η απόχρωση μου είναι η 15 Terra. Ένα foundation πολύ ενυδατικό, μέτριας κάλυψης που χτίζεται, ενώ μου προσφέρει όλα τα θετικά μίας κρέμας.

Αγαπημένα Ιουλίου

5. Ένα προϊόν που με ενθουσίασε τον μήνα που μας πέρασε είναι τα διπλά μολύβια από τη σειρά OnColour της Oriflame. Είναι πολύ μαλακά, αλλά και σταθερά μολύβια, σε όλα τα απαραίτητα χρώματα για τα μακιγιάζ μου.

Αγαπημένα Ιουλίου

6. Μία νέα σειρά περιποίησης που ξεχώρισα είναι η Ginger από The Body Shop. Η ποιότητα της σειράς αυτής είναι δεδομένη, ενώ η μυρωδιά είναι πολύ ιδιαίτερη κατάλληλη για όλους όσοι λατρεύουν το ginger.

Αγαπημένα Ιουλίου

7. Τελευταίο και καλύτερο άφησα το νέο μου ξεκίνημα σε συνεργασία με την Pretty Woman, τη δική μου σειρά κοσμημάτων Summer Bohemian Jewelry Collection 2019. Μία συλλογή που με εκφράζει πλήρως και έχετε αγκαλιάσει με πολύ αγάπη.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula