Αγαπημένα Φεβρουαρίου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula Loves

Αγαπημένα Φεβρουαρίου

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024

από την Ρούλα Σταματοπούλου

Αγαπημένες μου καθώς ο χειμώνας μάς αποχαιρετά σιγά σιγά θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα αγάπησα το μήνα που πέρασε.

Μια από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που έχω δοκιμάσει είναι η Vita-Complex Super Moisturiser από τη σειρά Focus Care Moisture+ της Environ. Χάρη στα ενυδατικά συστατικά της βοηθά στη ρύθμιση και την αποκατάσταση των φυσιολογικών επιπέδων υγρασίας του δέρματος και προσφέρει βαθιά θρέψη, ανθεκτικότητα και ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες.

Όλες μας αγαπάμε ένα πολυχρηστικό προϊόν μακιγιάζ έτσι έβαλα στο νεσεσέρ μου την υγρή σκιά και liner πολλαπλών χρήσεων Idôle Tint της Lancôme. Η ευέλικτη σύνθεσή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα μάτια όσο και στα μάγουλα. Το πρωτοποριακό του απλικατέρ βοηθά να δημιουργήσουμε έντονα liner looks με τον πιο εύκολο τρόπο.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά sleek χτενίσματα ένα είναι το εργαλείο styling που θα χρειαστείτε και δεν είναι άλλο από το HS07 Corrale Bright της Dyson. Δεν είναι τυχαίο που όλοι ενθουσιάζονται όταν το δοκιμάσουν, μαζί τους και εγώ, αφού η πρωτοποριακή του τεχνολογία συνδυάζει τις εύκαμπτες πλάκες, τον έξυπνο έλεγχο θερμότητας και την μπαταρία ιόντων λιθίου που δίνουν τη δυνατότητα σε αυτή την πρέσα μαλλιών να λειτουργεί χωρίς καλώδιο.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω να σας μιλήσω για την αγαπημένη BabySteps κούνια του μικρού μου της Pupaland. Έχει πρωτότυπη εμφάνιση με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες ενώ είναι ασφαλής για διασκέδαση με ζώνη ασφαλείας και εξοπλισμό εγκατάστασης.