Αγαπημένα Φεβρουαρίου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula Loves

Αγαπημένα Φεβρουαρίου

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022

Επιτέλους ήρθε και επίσημα η Άνοιξη και θα αποχαιρετήσω με μεγάλη χαρά το χειμώνα με προϊόντα που ξεχώρισα και θα μείνουν για καιρό μαζί μου.

Θα ξεκινήσω με το VITAMIN ENRICHED FACE BASE της Bobbi Brown. Πρόκειται για ένα best seller προϊόν της εταιρίας το οποίο είναι 2 σε 1. Ενυδατική & Primer μαζί! Είναι ιδανικό για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες και είναι φανταστικό. Με καθημερινή χρήση η επιδερμίδα μου άρχιζε να δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή. Ακόμη είναι πολύ εύκολο να το έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου ακόμη και στις διακοπές αλλά και στις εκδρομές σου.

Θα συνεχίσω με ένα εξίσου εύχρηστο προϊόν που αγάπησα με την πρώτη ματιά τη SWEET AFFAIRES ALL IN ONE MASCARA & EYELINER της Kiko Milano το οποίο είναι επίσης 2 σε 1, mascara και eyeliner. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα beauty gadget το οποίο διαθέτει δύο τόσο βασικά προϊόντα μακιγιάζ σε μία συσκευασία.

Δε θα μπορούσα φυσικά να ξεχάσω τα μαλλιά! Πολλές από εσάς με ρωτάτε το τελευταίο διάστημα ποια προϊόντα χρησιμοποιώ και τα μαλλιά μου είναι τόσο απαλά και λαμπερά. Το λάδι μαλλιών MOROCCAN OIL TREATMENT είναι μία τέλεια θεραπεία μαλλιών. Αν θέλεις να δεις τα μαλλιά σου να ξαναζωντανεύουν στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Και φυσικά τώρα την άνοιξη και ειδικά τις ημέρες της έντονης ηλιοφάνειας δεν πρέπει να ξεχνάμε να προστατεύουμε τα μάτια μας με ένα stylish ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Εμένα τα αγαπημένα μου αυτήν την εποχή είναι τα https://www.web-eyewear.com/product/we0321-32p/ και είναι μία ιδανική επιλογή ακόμη και για τον αγαπημένο σου.