Αγαπημένα Δεκεμβρίου

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Αγαπημένα Δεκεμβρίου

1. Ξεκινάω με ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου, το Portia Sequined Fringed Tulle Kimono Dress από Nidodileda. Ένα κομμάτι που λατρεύω να φοράω τόσο μόνο του σε συνδυασμό με μία εντυπωσιακή ζώνη και ψηλές μπότες, όσο και με ένα δερμάτινο παντελόνι. 

2. Συνεχίζω με τις εορταστικές συσκευασίες των προϊόντων της Kiehls που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την artist Jasmine Rewell. Τις συγκεκριμένες συσκευασίες τις ξεχώρισα γιατί ταιριάζουν στην αισθητική μου και στην παιχνιδιάρικη διάθεση της εποχής.

3. Επόμενο προϊόν που μου έχει αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι το 8 Flower Golden Nectar της Darphin. Ένα έλαιο που χαρίζει λάμψη χάρη στα κομματάκια χρυσού που περιέχει, ενώ μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και αναζωογονεί την εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο αντίστοιχο IGTV που έχω ανεβάσει.

4. To video που μου έχετε ζητήσει τόσο πολύ και το έχετε αγαπήσει όσο κανένα άλλο, αυτό που κάναμε παρέα με την Σίσσυ μου και σας δείξαμε το μακιγιάζ που επιλέγουμε συνήθως για τις εμφανίσεις της.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Brighten up your Inbox

xoxo Roula