Αγαπημένα Απριλίου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula Loves

Αγαπημένα Απριλίου

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023

από την Ρούλα Σταματοπούλου

Αγαπημένες μου υποδέχομαι το πιο χαρούμενο και λουλουδάτο μήνα της άνοιξης με τέσσερα προϊόντα τα οποία ξεχώρισα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Όλες σας γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η skincare ρουτίνα και πόσο ψάχνω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Μια αγαπημένη μου κρέμα λοιπόν, είναι η Revitalizing Supreme + Youth Power Creme της Estee Lauder. Χαρίζει σύσφιξη, ενδυνάμωση και λάμψη στην επιδερμίδα με 99% φυσικής προέλευσης εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom και εκχύλισμα Moringa

Δοκίμασα την φανταστική παλέτα σκιών της Tarte, Maneater After Dark και ενθουσιάστηκα. Θα ξεκινήσω λέγοντας πως είναι vegan, έχει ματ και ιριδίζουσες σκιές με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρους συνδυασμούς. Επίσης έχουν αποτέλεσμα που διαρκεί έως 12 ώρες και είναι δερματολογικά ελεγμένες.

Φυσικά δε θα σας άφηνα χωρίς μια ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών, ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι. Το Ultimate Keratin Set από Keratin Lab είναι αυτό που θα αναπλάσει τα κατεστραμμένα μαλλιά, θα αποκαταστήσει την υγρασία τους ενώ παράλληλα θα προστατεύσει και θα αναπληρώσει τα φυσικά επίπεδα πρωτεϊνικής κερατίνης της τρίχας.

Και για τα λατρεμένα μας μικρούλια έχω βρει τις κορυφαίες Bibs πιπίλες που έχουν ειδικό σχεδιασμό με στόχο να μιμείται το σχήμα του στήθους της μητέρας. Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά και απαλλαγμένη από BPA, PVC και φθαλικές ενώσεις.