Το μακιγιάζ που έκανα στην αγαπημένη μου Ελένη Μενεγάκη για την φωτογράφιση της νέας της εκπομπής - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula's Diary

Το μακιγιάζ που έκανα στην αγαπημένη μου Ελένη Μενεγάκη για την φωτογράφιση της νέας της εκπομπής

Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021

H Ελένη Μενεγάκη εκτός από μια σπουδαία συνεργάτιδα είναι και μία πολυ αγαπημένη φίλη. Την Τρίτη συναντηθήκαμε ξανά, γι’ ακόμη μια φορά, σε οικείες συνθήκες για εμάς, για να επιμεληθώ το μακιγιάζ της, για την φωτογράφιση της νέας της εκπομπής, που ξεκινάει από τον Σεπτέμβρη.

 

Στο μακιγιάζ της δεν έλειπε και η  καθοδήγηση της Ελένης, λέγοντας μου τι ακριβώς έχει σκεφτεί να κάνουμε. Τα γέλια και τα αστεία μας όπως κάθε φορά δεν έλειπαν, αφού η διάθεση και των δυο ήταν στο pick. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.

Αυτήν φορά αποφασίσα να κάνω ένα δροσερό, αλλά και ελαφρύ μακιγιάζ γιατί το πρόσωπο της. Η Ελένη δεν χρειάζεται υπεροβολικό foundation, αγαπάει πολύ τις ροζ αποχρώσεις. Γι’ αυτό αυτή την φορά επέλεξα ρουζ σε ροδαλές αποχρώσεις, που είναι και αρκετά καλοκαιρινές.

Στα κατα γάλανα μάτια της γιατί θέλαμε να τα τονίσουμε ακόμα περισσότερο, προτιμήσαμε να βάλουμε eyeliner και mascara. Φυσικά δεν ξέχασα να προσθέσω στο τέλος λίγο highlighter. Τοποθέτησα λάμψη σε αρκετά σημεία και συγκεκριμένα σε όσα ήθελα να δώσω παραπάνω ένταση,για να αναδείξω ακόμα περισσότερο τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της. Εννοείται δεν έλειπε και το nude ροζ κραγιόν, που είναι ένα από τις αγαπημένες της αποχρώσεις.