Γιορτάζουμε με τη The Body Shop το Φθινόπωρο

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

Γιορτάζουμε με τη The Body Shop το Φθινόπωρο

Έφτασε και πάλι η αγαπημένη μου εποχή του Halloween και της Dias de los Muertos, Ημέρας των Νεκρών, και μαζί τους έφτασε ξανά στα καταστήματα THE BODY SHOP η φανταστική special edition σειρά Vanilla Pumpkin. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εμπνευσμένα από τις γιορτές του Φθινοπώρου, και επέστρεψαν και φέτος με τις ίδιες limited edition συσκευασίες που αγαπήθηκαν πέρσι πάρα πολύ για την ικανότητα τους να μας ταξιδεύουν ως την Λατινική Αμερική. Η σειρά αποτελείται από:

  • το Vanilla Pumpkin shower gel που χάρη στην σύνθεση του καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου ενώ παράλληλα την κρατάει ενυδατωμένη, καθώς γεμίζει το μπάνιο με την πιο γλυκιά μυρωδιά. Αυτό το αφρόλουτρο με κάνει να θέλω να γυρίσω στο σπίτι και να μπω γρήγορα στο ντους!
  • το Vanilla Pumpkin body butter, που με την πλούσια υφή του θα σου χαρίσει μεταξένια επιδερμίδα και άρωμα που θα κρατήσει μέχρι το βράδυ ακόμα και τις πιο κουραστικές μέρες.
  • και την Vanilla Pumpkin hand cream, το προϊόν που δε λείπει ποτέ από την τσάντα μου, γιατί ενυδατώνει τα χέρια μου και τα  προστατεύει από το κρύο του χειμώνα. 
Γιορτάζουμε με τη The Body Shop το Φθινόπωρο

Αυτό που κάνει τη σειρά Vanilla Pumpkin να ξεχωρίζει είναι η συμβολή της στην προστασία του πλανήτη μας, κάτι που σήμερα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ. Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ αειφόρου προέλευσης που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες από τον γυναικείο συνεταιρισμό Tungteiya Women’s Shea Butter Association στην Βόρεια Γκανά. Οι γυναίκες του συνεταιρισμού για την παραγωγή του βουτύρου καριτέ χρησιμοποιούν παραδοσιακές χειρωνακτικές τεχνικές που περνούν από γενιά σε γενιά. 

Γιορτάζουμε με τη The Body Shop το Φθινόπωρο

Η σειρά μόλις κυκλοφόρησε στα καταστήματα της The Body Shop και στο www.thebodyshop.gr και επειδή είναι περιορισμένης κυκλοφορίας φροντίστε να την κάνετε δική σας πριν εξαντληθεί!

Γιορτάζουμε με τη The Body Shop το Φθινόπωρο Γιορτάζουμε με τη The Body Shop το Φθινόπωρο

Brighten up your Inbox

xoxo Roula