Ενεργειακές Θεραπείες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη δύναμη που πηγάζει από μέσα σου! - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula's Diary

Ενεργειακές Θεραπείες: Βρες τη δύναμη μέσα σου και απέφυγε κάθε αδιέξοδο όπως έκανα και εγώ!

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Χάρηκα πολύ που δείξατε ενδιαφέρον για την προσωπική μου εμπειρία με τις ενεργειακές θεραπείες. Έπειτα από πολλά μηνύματα σας, στα οποία ρωτάγατε τι ακριβώς προσφέρει το Ρέικι, τι έχω βιώσει εγώ, σε ποιους τομείς με έχει βοηθήσει αλλά και τι αλλαγές έχουν υπάρξει  στη ζωή μου, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πληροφορίες αναλυτικότερα.

Σε τι μπορεί να μας βοηθήσει η Ενεργειακή Θεραπεία; 

- H ενεργειακή θεραπεία μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε και να καθαρίσουμε παλιά μοτίβα σκέψης για τον εαυτό μας ( π.χ. δεν είμαι αρκετά καλός, είμαι αποτυχημένος) και ανθυγιεινές συνήθειες (π.χ. υπερκατανάλωση τροφής, κάπνισμα, αλκοόλ) που μας εμποδίζουν να θεραπευτούμε και να βιώσουμε τη χαρά, την υγεία και τη βαθύτερη σύνδεση. 

- Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας μας και στην εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας στο ενεργειακό μας σύστημα, ενεργοποιώντας την έμφυτη ικανότητα του σώματος μας να θεραπεύσει τον εαυτό του.

- Μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε περισσότερη διαύγεια και να αισθανόμαστε ότι ζούμε μια πιο ευτυχισμένη, χαρούμενη και ειρηνική ζωή. Οι προοπτικές και οι προσδοκίες μας γίνονται πιο θετικές.

- Βοηθά στην απομάκρυνση της νοητικής και συναισθηματικής αταξίας που μας εμποδίζουν να αισθανθούμε γειωμένοι, ασφαλείς και σταθεροί

- Βοηθά στην απελευθέρωση των εντάσεων, του στρες και των αφόρητων συναισθημάτων, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα την καθημερινότητά μας, να παραμείνουμε στο κέντρο μας και να μην είμαστε αντιδραστικοί. 

- Καθαρίζει την κυτταρική μνήμη (ανεπίλυτα συναισθήματα, ψυχικά τραύματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες) για να μην ξαναζήσουμε το παρελθόν και να βελτιώσουμε την ικανότητα μας να σκεφτόμαστε καθαρά και να είμαστε δημιουργικοί

Εάν λοιπόν νιώθετε στάσιμοι, μπλοκαρισμένοι σε μια κατάσταση, εάν νιώθετε συνεχώς αρνητικά συναισθήματα για εσάς τους ίδιους και τον κόσμο γύρω σας, το Ρέικι σίγουρα θα σας απεγκλωβίσει!

Όπως σας είπα και στο προηγούμενο άρθρο σχετικά με τις ενεργειακές θεραπείες, το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ, ο άνθρωπος που είχε το «χάρισμα» και με βοήθησε να βγω από το προσωπικό μου αδιέξοδο, ήταν η Μάρθα Πεφάνη

* Τη Μάρθα Πεφάνη μπορείτε να την βρείτε στο 6958537802 & στο 2111163222.

Ελπίζω όλη αυτή η εμπειρία μου και οι πληροφορίες αυτές να μπορέσουν να σας βοηθήσουν!