30 χρόνια Fresh Line - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Roula's Diary

30 χρόνια Fresh Line

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022

από την Ρούλα Σταματοπούλου

Πριν λίγες μέρες παρευρέθηκα στο πιο ευωδιαστό event του καλοκαιριού στο The Mall Athens. Η Fresh Line  διοργάνωσε ένα πάρτι για την επέτειο των 30 χρόνων της και καλωσόρισε επίσημα το καλοκαίρι με τα νέα λανσαρίσματα Mango, Mandarin & Orange. Οι συλλογές, που παράγονται με τη γνωστή ποιότητα της Fresh Line, κατέκλυσαν το χώρο και οι μυρωδιές ξεχείλισαν στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου.

Η συλλογή Mango περιλαμβάνει αφρόλουτρο & βούτυρο σώματος εμπλουτισμένα με βιολογικό έλαιο macadamia και αρωματικό νερό σώματος με φυσικά εκχυλίσματα. Η συλλογή Μανταρίνι & Πορτοκάλι περιέχει αφρόλουτρο & γαλάκτωμα σώματος και εμπλουτίζεται με αιθέριο έλαιο από Μανταρίνι Χίου & αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Οι τέσσερις μοναδικές συνταγές των νέων, δροσερών The Locals Cocktails έδεσαν αρμονικά με το τροπικό κλίμα και τα ζωηρά χρώματα και ήταν πραγματικά απολαυστικές. Βγάλαμε υπέροχες φωτογραφίες σε ζουμερά σκηνικά, αρωματιστήκαμε και μεταφερθήκαμε νοερά σε έναν εξωτικό προορισμό!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις ευχές των καλεσμένων για τα 30 χρόνια Fresh Line!

#StayTuned καθώς στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της εται