Βρείτε την τέλεια απόχρωση nude κραγιόν - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Βρείτε την τέλεια απόχρωση nude κραγιόν

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Είναι η απόχρωση που όλες έχουμε στα νεσεσέρ μας όπου κι αν πάμε, που ολοκληρώνει τα no makeup makeup looks μας, που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και αποπνέει κομψότητα.  

1. Εάν έχετε λευκή επιδερμίδα
Καλύτερα να μείνετε μακριά από nude αποχρώσεις με κίτρινο υποτόνο, γιατί θα σας χλωμιάσουν ακόμη περισσότερο. Ιδανικά για εσάς είναι όσα έχουν μέσα ελάχιστο ροδακινί, σε ματ ή glossy υφή, για να τονίσουν το λευκό της επιδερμίδας σας και να σας φωτίσουν ακόμη περισσότερο. 

2.  Εάν έχετε σταρένια επιδερμίδα 
Ιδανικές για εσάς αποχρώσεις είναι οι πιο σκούρες nude, αφού δημιουργούν αρμονία στο μακιγιάζ. Επίσης, προσδίδουν μυστήριο και βάθος στο δέρμα σας, ενώ εάν είστε ακόμη μαυρισμένες από το καλοκαίρι, θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμά σας. Ιδανικό nude για σταρένια δέρματα είναι και οι παστέλ nude/ροζ αποχρώσεις, που πλησιάζουν προς το φυσικό χρώμα των χειλιών και είναι ό,τι πρέπει για τις φορές που θέλετε να πετύχετε ένα natural makeup. 

3. Εάν έχετε σκούρα επιδερμίδα 
Αποφύγετε οποιοδήποτε nude με ψυχρό, ροδακινί ή ροζ υποτόνο. Τα σκούρα δέρματα χρειάζονται αποχρώσεις που έχουν γκρι υποτόνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα αναδείξετε τέλεια την επιδερμίδα σας. Ακόμη, αναζητήστε nude lipsticks που πλησιάζουν προς το τριανταφυλλί.