Θες να ανοίξεις τα μαλλιά σου φυσικά; Σου έχουν 3 tips που θα σε βοηθήσουν. - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Θες να ανοίξεις τα μαλλιά σου φυσικά; Σου έχουν 3 tips που θα σε βοηθήσουν.

Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021

Θες να ανοίξεις και εσύ τα μαλλιά σου φυσικά όμως και δεν ξέρεις τον τρόπο; Εμείς είμαστε εδώ! Σου έχουμε 3 υλικά που σίγουρα θα τα έχεις σπίτι και αν τα χρησιμοποιήσεις θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Κανέλα
Αγοράστε κανέλα σε σκόνη και προσθέστε λίγη ποσότητα μέσα στο conditioner, έτσι ώστε μετά το σαμπουάν, να απλώσετε την αρωματική κρέμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Αφού τα βουρτσίσετε με μια χτένα, πιάστε τα πάνω με ένα κλιψάκι. Στη συνέχεια, φορέστε ένα πλαστικό σκουφάκι και ξεπλυθείτε μετά από 8 ώρες. Η κανέλα θα σας χαρίσει τέλειες φωτεινές ανταύγειες χωρίς τη χρήση χημικών βαφών.

Μαγειρική σόδα
Μια φορά την εβδομάδα, ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στο κεφάλι σας, κάντε απαλό μασάζ και απομακρύνετε την περιττή σκόνη με το πιστολάκι. Έτσι, θα «ανοίξουν» φυσικά τα μαλλιά σας και θα καθαρίσει η τρίχα από κάθε χημικό κατάλοιπο.

Βιταμίνη C
Η Βιταμίνη C θα «φωτίσει» τα μαλλιά σας και θα τα κρατήσει υγιή. Πάρτε στα χέρια σας 8-9 ταμπλέτες βιταμίνες και αφού τις θρυμματίσετε, ενώστε τις με το σαμπουάν. Μετά από 2-3 λουσίματα θα παρατηρήσετε ότι το χρώμα των μαλλιών σας από σκούρο καστανό έχει γίνει… πιο ανοιχτό!