«ΠΟΙΟ NUDE LIPSTICK ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;» ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

«ΠΟΙΟ NUDE LIPSTICK ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;» ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018

Αγαπημένα μου κορίτσια, δεν είναι λίγες οι φορές που με ρωτάτε ποιά απόχρωση να διαλέξετε για τα πιο φυσικά, nude κραγιόν, γι αυτό το λόγο και σήμερα αποφάσισα να σας γράψω αυτό το άρθρο για να ξεδιαλύνω τις απορίες σας. Σε αυτό το σημείο να σας πω, ότι η επιλογή θα πρέπει να βρίσκεται σε συνάρτηση με τις αποχρώσεις της επιδερμίδας. Πάμε να δούμε λοιπόν!

     Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

 

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η κατάλληλη απόχρωση για εσάς είναι μια που έχει ελαφρώς μπλε-κόκκινους υποτόνους. Εάν θέλετε κάτι λιγότερο ροζ, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο μπεζ απόχρωση, όμως με τίποτα πορτοκαλί αποχρώσεις, γιατί κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται κουρασμένο.

     Σταρένιες επιδερμίδες

 

Ιδανικές για εσάς είναι οι ροδακινί αποχρώσεις.Θυμηθείτε, ότι όσα lipsticks παίζουν με μπεζ-χρυσές αποχρώσεις δίνουν μια «ζεστασιά» στην επιδερμίδα σας.

     Σκουρόχρωμες επιδερμίδες

 

Εάν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα, τότε σας ταιριάζει μια καφέ-μπρονζέ απόχρωση ή στο χρώμα της καραμέλας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές, καθώς τα «nude» κραγιόν που κυκλοφορούν στο εμπόριο, πολύ πιθανόν να είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα για εσάς.