Με ποιους τρόπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ξηρό λάδι στην καλοκαιρινή σου ρουτίνα; - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Με ποιους τρόπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ξηρό λάδι στην καλοκαιρινή σου ρουτίνα;

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Το ξηρό λάδι το καλοκαίρι κορίτσια μου, μπορώ να πω είναι ότι καλύτερο αφού είναι ένα προϊόν 3 σε ένα και ενυδατώνει εις βάθος από τα μαλλιά μέχρι και ολόκληρο το σώμα. Το λάδι που εγώ χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα είναι τo Shimmering Dry Oil της Panthenol Extra. 

 Το Shimmering Dry Oil δεν χορταίνω να το χρησιμοποιώ στις καλοκαιρινές μου αποδράσεις. Το συγκεκριμένο μπορώ να το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο, στο σώμα μου αλλά και στα μαλλιά μου. Έχει πολύ ελαφριά σύνθεση που δεν βαραίνει. Πρόκειται για ένα ιριδίζον ξηρό λάδι με 6 πολύτιμα έλαια και φυσική βιταμίνη Ε που δυναμώνει, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά μου.

Πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

Πρόσωπο 
Βάζετε μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας, από το dry oil και το απλώνετε καλά στο πρόσωπό σας. Μόλις το εφαρμόσετε θα δείτε αμέσως το πρόσωπό σας να έχει μια φυσική γυαλάδα.

Σώμα
Εφαρμόστε στο σώμα σας το dry oil και εκτός ότι θα το ενυδατώσει αμέσως, θα αναδείξει το μαυρισμά σας ακόμη περισσότερο, αφού μέσα περιέχει shimmer. Αν θέλετε να φορέσετε σορτς ή φόρεμα προσθέστε σίγουρα λίγο dry oil στα πόδια σας για να φαίνονται πιο εντυπωσιακά.

Μαλλιά
Βάζετε πάλι μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας και το απλώνετε στις άκρες των μαλλιών σας. Αν θέλετε πιο βαθιά ενυδάτωση μπορείτε να το εφαρμόσετε σε στεγνά μαλλιά.