Με αυτά τα προϊόντα θα εξαφανίζετε την κυτταρίτιδα σε χρόνο Dt - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Με αυτά τα προϊόντα θα εξαφανίζετε την κυτταρίτιδα σε χρόνο Dt

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020
από την ioulia

Λίγο πριν την πρώτη μας βουτιά στη θάλασσα όλες ψάχνουμε τους πιο δραστικούς τρόπους για να περιποιηθούμε το σώμα μας και να μειώσουμε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Εγώ σας έχω 2 προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ακριβώς αυτό.

Προσωπικά συνδυάζω δύο προϊόντα από Tzimas Cosmetics, τα οποία χρησιμοποιώ τις τελευταίες εβδομάδες, τον Ορό Λιποδιάλυσης και το Πολυδραστικό Gel.

Ξεκινάω την εφαρμογή με τoν Ορό Λιποδιάλυσης, ο οποίος έχει ως στόχο την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ενώ βοηθάει στην αναδόμηση του δέρματος. Φροντίζω να έχω καθαρή επιδερμίδα πριν την εφαρμογή και με 2 πατήματα κάνω καλό μασάς στις περιοχές που χρειάζομαι με ανοδικές κινήσεις καθημερινά.

Μόλις απορροφηθεί ο ορός, περνάω στο Πολυδραστικό Gel, το οποίο περιέχει το καινοτόμο συστατικό Shape Perfection, έναν συνδυασμό από καψαϊκίνη και εκχύλισμα βλαστών σιναπιού που καταπολεμά την κυτταρίτιδα, καίει το περιττό λίπος και σμιλεύει την σιλουέτα. Ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα και συσφίγγει το δέρμα. Απλώνω το gel με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή εφαρμόζω 2 πατήματα κάνοντας πολύ καλό μασάζ με ανοδικές κινήσεις και περιμένω να απορροφηθεί καλά πριν φορέσω τα ρούχα μου.

Για όσες είστε εξοικειωμένες με την εναλλαγή ζεστών-κρύων περιποιήσεων για τη σιλουέτα, μπορείτε να δοκιμάσετε σε συνδυασμό την Κρέμα Θερμαντικής Δράσης και το Gel Κρυοθεραπείας και θα έχετε εξίσου εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αυτό που θέλω να προσέξετε πολύ είναι να διαβάσετε καλά την σύσταση των προϊόντων ώστε να προβλέψετε τυχόν αλλεργίες και να αποφύγετε τα συγκεκριμένα προϊόντα αν είστε έγκυες, εάν θηλάζετε ή αν έχετε θέμα με ευρυαγγείες.