Με αυτά τα 5 tips θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα στο highlighter σου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Με αυτά τα 5 tips θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα στο highlighter σου

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Όλες λατρεύουμε ένα καλό highlighter είτε είναι έντονο, είτε είναι πιο φυσικό. Όλες ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά πως μπορούμε να το πετύχουμε. Σας έχω μερικούς κανόνες που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε το highlighter και να μείνει εκεί για πολλές ώρες.

1. Όπως σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, έτσι και το highlighter λειτουργεί καλύτερα όταν το κάνεις layering, δηλαδή όταν ξεκινήσεις με ένα πιο κρεμώδες προϊόν και περάσεις σε κάποιο πουδρένιο.

2. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να εφαρμόσεις το highlighter όπου και όπως ακριβώς το θέλεις είναι να το βάλεις με τα δάχτυλα σου και να το απλώσεις με ταμποναριστές κινήσεις, ιδικά όταν αυτό είναι κρεμώδες ή υγρό.

3. Αν προτιμάτε τα πουδρένια highlighter ο καλύτερος τρόπος να τα εφαρμόσεις και να τα κρατήσεις εκεί για ώρες είναι να ψεκάσεις ένα πιο μικρό πινέλο με setting spray και στη συνέχεια να πάρεις το προϊόν και να το απλώσεις.

4. Παίξε με διαφορετικά πινέλα και διαφορετικά δεσίματα, πολλά highlighter απλώνουν τέλεια με fluffy πινελάκια,  ενώ άλλα λειτουργούν καλύτερα με πιο σφιχτά πινέλα.

 

5. Τέλος, για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα φρόντισε να δοκιμάσεις να το εφαρμόσεις σε διαφορετικά σημεία του προσώπου σου και να δεις ποια ταιριάζουν σε σένα καλύτερα.