ΜΑΣΚΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

ΜΑΣΚΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Είμαι σίγουρη, πως τον τελευταίο καιρό και εσείς, όπως και εγώ, ακούτε για τις μάσκες απολέπισης στο τριχωτό του κεφαλιού, κάτι το οποίο θα έλεγα είναι καινούριο trend. Φυσικά, δεν είναι κάτι το περίεργο, καθώς, όπως κάνουμε απολέπιση σε όλο μας το σώμα, έτσι είναι λογικό να κάνουμε και στο κεφάλι μας, για να καθαρίσουμε τους πόρους της τρίχας και απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα που μπορούν να μπλοκάρουν την ταχύτερη ανάπτυξη της τρίχας μας. Σήμερα, λοιπόν, σας έχω μια πολύ ωραία πρόταση με απλά υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μια τέτοια μάσκα. Θα χρειαστείτε:

     Αλάτι

     Λάδι

 

     Στυμμένο χυμό λεμονιού

Το αλάτι και το λάδι συνδυάζονται για να τονώσουν την ανάπτυξη των μαλλιών και να αφαιρέσουν τυχόν πιτυρίδα ή  νιφάδες χωρίς να στεγνώσουν το τριχωτό της κεφαλής. Τα λιπαρά οξέα στο ελαιόλαδο, παρέχουν υγρασία και προστασία από βλάβες, ενώ ο χυμός λεμονιού διαλύει τα κατάλοιπα του προϊόντος.

Ανακατέψτε το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το λάδι μαζί και κάντε μασάζ στο κρανίο για αρκετά λεπτά.Να σημειωθεί ότι τα μαλλιά πρέπει να είναι βρεγμένα. Έπειτα ξεπλύνετε καλά και λουστείτε,