Μαλλιά στην παραλία: 3 αγαπημένα χτενίσματα για τέλειες εμφανίσεις - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Μαλλιά στην παραλία: 3 αγαπημένα χτενίσματα για τέλειες εμφανίσεις

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020
από την ioulia

Το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν η εποχή του επιμελώς ατημέλητου  look, πράγμα που κάνει πιο εύκολη τη διαχείριση των μαλλιών μας. Οι  επιλογές για χτενίσματα στην παραλία είναι πολλές.

Δες κάποια από τα αγαπημένα μου hair trends:

-Η πιο γρήγορη και απλή πρόταση για ένα υπέροχο beach hair look είναι να αφήσεις τα μαλλιά ανάλαφρα κάτω, κάνοντας μία σύντομη περιποίηση με λίγο αφρό μαλλιών. Ιδανικό προϊόν για αυτό είναι το Soft Waves Styling Mousse από την Lorvenn.

-Οι  πλεχτές κοτσίδες αποτελούν μία τάση για την παραλία. Ταιριάζουν σε όλα τα μαλλιά ακόμη και στο καρέ χτένισμα και αναδεικνύουν το πρόσωπο. Είτε πιο στυλιζαρισμένες, είτε πιο χαλαρές κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται περιποιημένα και διατηρούνται ακόμη και αν βραχούν.

-Για εσένα που θες μια απλή λύση χωρίς να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου, η ψηλή αλογοουρά ή ο ψηλός κότσος είναι η απάντηση. Μάλιστα, για να κάνεις πιο ξεχωριστό το χτένισμα η διακόσμηση των μαλλιών με μεταλλικά τσιμπιδάκια η κάποιο κοκαλάκι με λουλούδια θα δώσει μία ξεχωριστή αίσθηση στο χτένισμα. 

Μη ξεχνάς να κρατάς ενυδατωμένα τα μαλλιά σου στην παραλία! Το Αντηλιακό λάδι μαλλιών από Tzimas Cosmetics είναι μία πολύ καλή επιλογή.