Λαδάκια που θα σώσουν την επιδερμίδα σου από το κρύο - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Λαδάκια που θα σώσουν την επιδερμίδα σου από το κρύο

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι οι πιο κρύοι μήνες και η επιδερμίδα μας είναι κάτι που έχει ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται. Η επιδερμίδα μας μας τραβάει, την αισθανόμαστε ξηρή και βλέπουμε ότι η κρέμα από μόνη της δεν αρκεί να την προφυλάξει σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Εδώ, λοιπόν, έρχεται το λαδάκι προσώπου.

Abeille Royaleyouth Watery Oil, Guerlain 
Αυτό το λάδι προσώπου είναι ενυδατικό και συσφικτικό μαζί, έχει μέλι, αλλά αυτό που αγαπάμε περισσότερο είναι η watery σύνθεσή του που το κάνει ιδανικό και για τις λιπαρές επιδερμίδες! 

Rosehip BioRegenerate Oil, Pai
Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα που γίνεται ακόμη πιο εύθραυστη στις χαμηλές θερμοκρασίες, αυτό το λάδι rosehip είναι το απόλυτο best seller! Αποτελείται από Ωμέγα 3, 6, 7 και 9, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, μειώνει τα σημάδια αφυδάτωσης, τις ρυτίδες και τις ουλές.

Λάδι προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο με Βιταμίνη C για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση, Korres
Είναι ένα από τα best selling λάδια και θα διαπιστώσεις τους λόγους όταν το δοκιμάσεις! Περιέχει στη σύνθεσή του 5% συγκέντρωση σε βιταμίνη C που είναι αντιοξειδωτική και δίνει άμεση λάμψη και αληθινά ροδοπέταλα για ενυδάτωση και καταπράυνση της επιδερμίδας.