ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΤΕΪΟΔΕΝΤΡΟΥ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΤΕΪΟΔΕΝΤΡΟΥ

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019
από την ioulia

Το έλαιο τεϊόδεντρου είναι παγκοσμίως το πιο δημοφιλές αντιβακτηριακό έλαιο. Έχει θεραπευτικά οφέλη και αμέτρητες χρήσεις. Μια από τις πιο γνωστές όμως είναι αυτή για την αντιμετώπιση της ακμής και των μαύρων στιγμάτων. 

Οι περισσότερες γυναίκες με ιδιαίτερα λιπαρή επιδερμίδα, συχνά εμφανίζουν προβλήματα ήπιας ή και βαριάς ακμής. Το έλαιο αυτό θα τους φανεί σίγουρα χρήσιμο και θα γίνει μέρος της καθημερινής τους περιποίησης. 

Λόγω της αντιβακτηριακής του δράσης, συμβάλει στην εξουδετέρωση των βακτηρίων που προκαλούν φλεγμονές στο δέρμα και κατ᾽επέκταση ακμή. Ακόμα, εξαλείφει τα μαύρα στίγματα, αφού απολυμαίνει και ανοίγει τους πόρους, διεισδύει βαθιά στο δέρμα και χαρίζει φρέσκια επιδερμίδα, καθαρή επιδερμίδα. Δεν ξηραίνει το δέρμα, ούτε προκαλεί ερυθρότητα ή ξεφλούδισμα.

Μπορείτε να εφαρμόσετε με μια μπατονέτα μια ποσότητα τεϊόδεντρου, στις προβληματικές περιοχές του προσώπου σας, πρωί και βράδυ.  

Τώρα τελευταία, το έλαιο τεϊόδεντρου, χρησιμοποιείται πάρα πολύ για την κατασκευή διαφόρων προϊόντων ομορφιάς. Αυτό οφείλεται κυρίως στις καταπραϋντικές ιδιότητές του. Το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο, σε βοηθά να απαλλαγείς από την ακμή και τα μαύρα στίγματα και σε κάνει να αποκτήσεις ένα καθαρό, φωτεινό δέρμα. 

Η αγαπημένη μου εταιρία, The Body Shop, έχει δημιουργήσει τη σειρά Tea Tree, βασισμένη στο έλαιο τεϊόδεντρου. Μπορείτε να βρείτε από μαντιλάκια καθαρισμού μέχρι καθαριστικό απολέπισης, primer, μάσκες και πολλά άλλα. Όλα τα προϊόντα της σειράς, θα κάνουν την επιδερμίδα σας να δείχνει ορατά πιο καθαρή, υγιής και αναζωογονημένη καθώς θα μειώσουν την ερυθρότητα και τις ατέλειες.