Κάντε το nose contouring μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Κάντε το nose contouring μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στο μακιγιάζ είναι πως μπορείς να διορθώσεις κάποια πράγματα πάνω στο πρόσωπο σου με λίγες κινήσεις που θα κρατήσει μόνο για λίγες ώρες και την επόμενη μέρα μπορείς να μην το κάνεις. Σήμερα θα σας πως για το nose contouring ή αλλιώς πώς να “διορθώσετε” την μύτη σας.

Κάνοντας την βάση του προσώπου μας, μπορούμε να κάνουμε φωτοσκιάσεις, τόσο στα μάγουλα, το μέτωπο, το πιγούνι, όσο και στη μύτη. Με ένα πιο μικρό πινέλο παίρνουμε λίγο από το προϊόν που χρησιμοποιούμε για contouring και απλώνουμε σε δύο παράλληλες γραμμές δίπλα στο κόκαλο, μία από την αριστερή πλευρά και μία στην δεξιά. 

Σε αυτό το σημείο κάνουμε πολύ καλό blending κατά μήκος της μύτης και μάλιστα για να φαίνεται φυσικό καλό είναι να σβήνουμε  έως και την αρχή των φρυδιών μας όπου και κάνει φυσικά σκιά το πρόσωπό μας. 

Για να είναι πιο φυσικό και απαλό το σβήσιμο μπορούμε να ταμπονάρουμε λίγη πούδρα και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο smooth από αυτό που είχαμε αρχικά. Ενώ για να δείξουμε την μύτη μας πιο σχηματισμένη μπορούμε να προσθέσουμε λίγο contouring λίγο πιο πάνω από την άκρη της μύτης κάθετα της μύτης και να προσθέσουμε highlighter στην ακρούλα και στο κόκκαλο.

Τόσο απλά μπορούμε να σχηματίσουμε την μύτη μας και να την κάνουμε λίγο πιο λεπτή από ότι είναι.