Η πιο καλυπτική βάση που χρησιμοποιώ στα backstage - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

News & Trends

Η πιο καλυπτική βάση που χρησιμοποιώ στα backstage

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
από την ioulia

Κορίτσια μου, με ρωτάτε πολύ συχνά ποια προϊόντα χρησιμοποιώ όταν βάφω άλλους. Θέλω να σας πω ότι από φορά σε φορά, αυτά διαφέρουν. Τη τελευταία περίοδο άρχισα να χρησιμοποιώ τη σειρά Studio Fix της Mac και έχω να σας μιλήσω για αυτά που έχω ξεχωρίσει λίγο παραπάνω.

Για αρχή το make up της σειράς, το Studio Fix Fluid SPF 15, είναι υπέροχο. Είναι από τα πιο ευκολοδούλευτα make up που έχω δοκιμάσει και πολύ καλυπτικό. Σε ιδιαίτερες περιστάσεις το χρησιμοποιώ και πάνω μου. Όταν στεγνώνει έχει σχεδόν ματ υφή ενώ η κάλυψη χτίζεται προσθέτοντας λίγο περισσότερο προϊόν. Αφήνει φυσικό αποτέλεσμα και ότι και να βάλεις από πάνω του στρώνει και σβήνει σαν όνειρο. Είναι ένα προϊόν που μου λύνει τα χέρια γιατί δεν το δουλεύω πολύ ώρα και αυτό ίσως είναι και το πιο θετικό πάνω του για τις φορές που βάφω κάποια κοπέλα. 

Γενικά κορίτσια σε τέτοιες περιπτώσεις βολεύουν πολύ οι παλέτες, έχεις περισσότερη ποικιλία χρωμάτων και μπορείς να δουλέψεις έτσι αρκετά γρήγορα. Η παλέτα Studio Conceal And Correct είναι ακριβώς αυτό που θέλω εκείνη τη στιγμή. Μου επιτρέπει να βρω το σωστό χρώμα και για concealer και για corrector, και αν δεν το βρω μπορώ να το δημιουργήσω. Είναι η μόνη παλέτα με concealers και correctors που με έχει βολέψει μέχρι στιγμής και σίγουρα είναι η μόνη παλέτα που έχει μεγάλη κάλυψη. Χρησιμοποιήστε την με πινέλο και προσοχή στην ποσότητα. Τοποθετήστε με το πινέλο σας ταμποναριστά και προσθέστε περισσότερο προϊόν εάν θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη.

Για την λιπαρότητα που πολύ πιθανό να βγάλει κάποια κατά τη διάρκεια μίας εκπομπής, ενός show ή ακόμα και μιας νύφης, χρησιμοποιώ compact πούδρα για να δώσει και πιο ομοιόμορφο χρώμα στο πρόσωπο. Αυτή που με βολεύει λοιπόν είναι Studio Fix Powder Plus Foundation. Είναι makeup σε μορφή compact και βολεύει πολύ γιατί έχει κάλυψη και ματ υφή. Και πάλι αν χρησιμοποιείτε πινέλο το αποτέλεσμα θα είναι πιο ανάλαφρο, ενώ αν το τοποθετήσετε με το ειδικό σφουγγαράκι που υπάρχει στη συσκευασία θα έχετε μεγαλύτερη κάλυψη.

Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο και όσες τα δοκιμάσετε να μείνατε το ίδιο ευχαριστημένες, όσο και εγώ.