Η Mary Philips η make up artist των celebrities μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της τέλειας βάσης - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Η Mary Philips η make up artist της Jennifer Lopez μάς αποκαλύπτει τα μυστικά της τέλειας βάσης

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Η Mary Philips είναι η αγαπημένη makeup artist της Hailey Bieber, της Kendal Jenner, της Jennifer Lopez και αρκετών ακόμα celebrities. Είναι γνωστή για το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που δίνει στο μακιγιάζ τους αλλά ιδιαίτερα για την βάση που δημιουργεί η οποία δε δείχνει «βαριά», αντιθέτως φαίνεται πάντα ανάλαφρη και λαμπερή.

Η γνωστή makeup artist μοιράστηκε κάποια μυστικά της για την εφαρμογή του foundation στο μακιγιάζ κι εμείς με τη σειρά μας τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Tip 1: Επίλεξε ένα foundation με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σου. Δηλαδή αν έχεις λιπαρό δέρμα προτίμησε ένα με ματ αποτέλεσμα και πριν την εφαρμογή του άπλωσε ένα primer που να απορροφά τη λιπαρότητα. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα χρησιμοποίησε ένα πιο ενυδατικό foundation με λαμπερό αποτέλεσμα.

Tip 2: Αν θέλεις να ελέγχεις πάντα την ποσότητα του foundation που θα χρησιμοποιήσεις βάλε μία μικρή ποσότητα με ένα πινέλο στο πίσω μέρος του χεριού σου.

Tip 3: Ξεκίνησε να εφαρμόζεις το foundation από το κέντρο του προσώπου με φορά προς τη γραμμή των μαλλιών σου για να σβήνει αρμονικά προς τα έξω.

Tip 4: Άπλωσε το foundation στο πρόσωπό σου με ανοδικές κινήσεις.