Η φυσική συνταγή που εγγυημένα θα μειώσει την κυτταρίτιδά σου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Η φυσική συνταγή που εγγυημένα θα μειώσει την κυτταρίτιδά σου

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Μπορεί να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όχι το καλοκαίρι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αδρανείς σε ό, τι έχει να κάνει με το κορμί και την επιδερμίδα σου. Και όπως ακριβώς λέει και η παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», σε τέτοιο μοτίβο λέμε να κινηθούμε κι εμείς.

Δεν έχεις κουραστεί, κάθε Μάιο να δοκιμάζεις το μαγιό σου και να απελπίζεσαι με την κυτταρίτιδά σου; Γι’ αυτό λοιπόν, επειδή τελευταία στιγμή αποτελέσματα δε βλέπεις, εμείς σου προτείνουμε να λάβεις από τώρα τα μέτρα σου, ώστε το καλοκαίρι να είσαι πιο σέξι από ποτέ!

Η συνταγή που θα σου προτείνουμε, είναι πιο εύκολη και σίγουρα πιο οικονομική από όσο νομίζεις. Το μόνο που θα πρέπει να προμηθευτείς, είναι λάδι καρύδας και μία μεγάλη βούρτσα. Δύο φορές την ημέρα λοιπόν, κατά προτίμηση όταν κάνεις το ντους σου, άπλωσε το λάδι στην προβληματική περιοχή και κάνε για 10-15 λεπτά μασάζ με τη βούρτσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών, μέσα στον πρώτο μήνα, είδαν τα πρώτα αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει ότι η μέθοδος λειτουργεί.