Η brow expert της Kim Kardashian αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στα φρύδια τους - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Stars Top Secret

Η brow expert της Kim Kardashian αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στα φρύδια τους

Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018

H Anastasia Soare, αγαπημένη beauty expert του Hollywood που εμπιστεύονται για τα φρύδια τους πολλές σταρ, συμπεριλαμβανομένης της Kim Kardashian, μίλησε στο αμερικανικό InStyle και αποκάλυψε τα τρία μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και πρέπει να σταματήσουν αν θέλουν να έχουν όμορφα φρύδια.

Υπερβολικά βγαλμένα φρύδια
«Ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που βλέπω; Οι περισσότερες γυναίκες βγάζουν τα φρύδια τους πολύ, πιστεύοντας πως έτσι θα τα κάνουν πιο τοξωτά και θα τους δώσουν περισσότερο ύψος» εξήγησε η Soare. Με λίγα λόγια μείνετε μακριά από το τσιμπιδάκι και τους πειραματισμούς και πηγαίνετε σε μία ειδικό –έστω μία φορά- για να σας δώσει το σωστό σχήμα.

Μη «γεμίζετε» τα φρύδια σας από την πάνω πλευρά
Η Soare εξηγεί πως πρέπει να ξεκινάτε από το κέντρο της κάτω πλευράς των φρυδιών και να «δουλέψετε» το προϊόν προς τα έξω. Την πάνω πλευρά την αφήνετε ήσυχη. Οι εξωτερικές γωνίες μπορούν να είναι πιο έντονες, αλλά στις εσωτερικές χρησιμοποιήστε ελάχιστο προϊόν για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μην το παρακάνετε με τα προϊόντα για τα φρύδια
Τα υπερβολικά τονισμένα φρύδια είναι εξίσου άσχημα με τα υπερβολικά βγαλμένα. Ένα μολύβι (με μέτρο!) και λίγη διάφανη μάσκαρα είναι αρκετά για να μας δώσουν ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα.