Η αποτοξίνωση μου μετά τις διακοπές - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Η αποτοξίνωση μου μετά τις διακοπές

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
από την ioulia

Κάθε φορά που επιστρέφω από τις διακοπές μου προσπαθώ να κάνω αποτοξίνωση από όσα έχω φάει ή πιει τις προηγούμενες ημέρες. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και είναι αυτός που επιλέγω πάντα.

1. Όπως κάθε σωστό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, έτσι και αυτό, χρειάζεται πολύ νερό. Μακριά από καφέδες, αναψυκτικά και αλκοόλ. Προσπαθώ να πίνω καθημερινά πολύ νερό και όχι νερό ψυγείου, αλλά σε θερμοκρασία δωματίου. Ενώ λατρεύω και τους φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών.

2. Το πρωινό είναι αυτό που ξέρω πως θα με κρατήσει και προσπαθώ να πάρω από αυτό όση ενέργεια χρειάζομαι αλλά χωρίς να φάω ψωμί ή δημητριακά. Αυτό που προτιμώ είναι ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη.

3. Τρώω όλα τα γεύματα της ημέρας, χωρίς να παραλείψω ούτε ένα, αλλά προσπαθώ να είναι οργανικά. Αυτό γιατί αποφεύγω τρόφιμα με συντηρητικά και χημικά που αποτελούν μέρος της επεξεργασίας των τροφίμων.

4. Όπως γνωρίζετε, λατρεύω την γυμναστική. Όταν βρίσκομαι σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, προσπαθώ να κάνω περισσότερες αερόβιες ασκήσεις παρά βάρη. Οι περισσότερες τοξίνες στο σώμα μας βρίσκονται στους λιπώδεις ιστούς, έτσι οι αερόβιες ασκήσεις που καίνε το λίπος στο σώμα μας είναι οι πιο κατάλληλες για εμάς.

Extra tip
Όσοι από εσάς αντέχετε με την ζέστη, μπορείτε να προσθέσετε στην καθημερινότητα σας κάποιο τσάι βοτάνων. Εγώ τους καλοκαιρινούς μήνες δεν το αντέχω συνήθως, αλλά τους πιο κρύους είναι το αγαπημένο μου ρόφημα.