ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Πόσες φορές έχουμε αργήσει να ξυπνήσουμε και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι, έχω και να βαφτώ! Θα σε βοηθήσω να αποκτήσεις το τέλειο καθημερινό μακιγιάζ με μόλις 5 βήματα. Είναι απλό, εύκολό και το σημαντικότερο, είναι γρήγορο. Χαρίζει στην επιδερμίδα σου λάμψη και ζωντάνια.

Βήμα #1 Ενυδάτωση
Ποτέ μην ξεχνάτε, πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας, να εφαρμόζετε την ενυδατική κρέμα ημέρας σας. Έτσι, δημιουργείτε την τέλεια βάση για το υπόλοιπο makeup. Σας προσφέρει έξτρα λάμψη και φωτεινότητα. Μπορείτε στη συνέχεια να εφαρμόσετε κάποιο primer, για να καλύψετε τους πόρους σας ή να προσθέσετε λάμψη. 

Βήμα #2 Foundation
Σειρά έχει το foundation. Πρέπει να είναι καλυπτικό αλλά να μην προκαλεί την αίσθηση «μάσκας», βαραίνοντας την επιδερμίδα. Για να πετύχετε ένα πιο neutral look, βρέξτε το beauty blender σας και απλώστε με αυτό το makeup. Μπορείτε ακόμα να το απλώσετε και με τα δάχτυλά σας. Μόλις τελειώσετε με την εφαρμογή του, σετάρετε με πούδρα.  

Βήμα #3 Λάμψη
Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σ᾽αυτό το βήμα το highlighter σας, αλλά εγώ θα σας προτείνω κάτι διαφορετικό. Προσφέρετε στην επιδερμίδα σας λάμψη με ένα διάφανο lipgloss. Το είδαμε πολύ στα catwalks των autumn/winter 2019 επιδείξεων μόδας. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα, ώστε να είναι ελεγχόμενη, στα ζυγωματικά και στο κόκαλο της μύτης. Μην ξεχάσετε να κάνετε πολύ καλό blending. Ακόμα, μπορείτε να βάλετε ελάχιστο στο κινητό σας βλέφαρο για να δημιουργήσετε ένα glossy look.

Βήμα #4 Mascara
Η mascara δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το μακιγιάζ σας είτε αυτό είναι πρωινό είτε βραδινό. Οι τονισμένες βλεφαρίδες χαρίζουν ένταση στο βλέμμα. Προσέξτε! Επιλέξτε μια mascara που δεν προκαλεί κόμπους, γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό και θα βαρύνει το look σας.

Βήμα #5 Χείλη
Τα χείλη σας, ακόμα σε ένα καθημερινό μακιγιάζ, πρέπει να είναι πάντα προσεγμένα και κομψά. Προτιμήστε liquid lipsticks, κοντά στα χρώματα των χειλιών σας. Ταμπονάρετε καλά με μια χαρτοπετσέτα τα χείλη σας για να φύγει η περισσευούμενη ποσότητα. Και είστε έτοιμες!