Για ποιους 3 λόγους πρέπει να προσθέσετε την βρώμη στο πρωινό σας και στις διακοπές σας; - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Για ποιους 3 λόγους πρέπει να προσθέσετε την βρώμη στο πρωινό σας και στις διακοπές σας;

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

H  βρώμη έγινε αρκετά αγαπητή στην καραντίνα, γιατί είναι πολύ θρεπτική και μας δίνει ενέργεια.Για ποιους λόγους όμως πρέπει να συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε ακόμη και στις διακοπές μας; Παρακάτω θα βρείτε τους 3 λόγους που η βρώμη αξίζει να έχει μία θέση και στις διακοπές σας!

1.Είναι θρεπτική
Ένα μισό φλιτζάνι βρώμη έχει μόνο 150 θερμίδες και σου χαρίζει πάρα πολλά σημαντικά συστατικά που ο οργανισμός σου τα χρειάζεται! Από φυτική πρωτεΐνη, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο κπλ.

2.Ζεις περισσότερο
Οι ερευνητές έχουν καταλήξει στο ότι η κατανάλωση σιτηρών ολικής άλεσης και σπόρων, όπως η βρώμη, προστατεύει το ανοσοποιητικό και κυρίως αποτρέπει την καρδιακή νόσο.

3.Ελέγχει το βάρος σου
Η βρώμη συμβάλει στη διατήρηση του υγιούς βάρους και αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή είναι μη επεξεργασμένη τροφή και διατηρεί τις φυτικές ίνες και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά. Αν φας βρώμη για πρωινό, είναι λιγότερο πιθανό να πεινάσεις μέσα στη μέρα και να το ρίξεις σε ένα τσιμπολόγημα.