Έχεις λεπτά μαλλιά; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να τα στεγνώσεις και να αποκτήσουν άμεσα όγκο - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έχεις λεπτά μαλλιά; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να τα στεγνώσεις και να αποκτήσουν άμεσα όγκο

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Τα λεπτά μαλλιά πολύ συχνά προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και απαιτούν λίγα προϊόντα για να δείξουν λεία και λαμπερά. Το αρνητικό όμως με αυτό τον τύπο μαλλιών είναι πως δεν έχουν όγκο ή όταν τον αποκτήσουν τον χάνουν γρήγορα. Υπάρχουν όμως μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να τα κάνεις να δείχνουν πιο «γεμάτα» και πλούσια.

Tip 1
Η παλαιότερη τεχνική που φέρνει πάντα αποτέλεσμα είναι να τα στεγνώσεις ενώ έχεις γυρίσει το κεφάλι σου ανάποδα. Ρίξε το κεφάλι σου προς τα κάτω και στέγνωσε τις ρίζες με το πιστολάκι.

Tip 2
Στέγνωσε τα μαλλιά σου πάνω από τη βούρτσα και όχι κάτω από αυτή, έτσι θα δημιουργήσεις περισσότερη ανύψωση στη ρίζα. Ανασήκωσέ τα προς τα πάνω και μακριά από το κεφάλι σε γωνία 45 μοιρών καθώς τα στεγνώνεις με το πιστολάκι.

Tip 3
Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου στο στέγνωμα αντί για τη βούρτσα. Πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μαλλιά ενώ τα στεγνώνεις και προτίμησε τη βούρτσα για μαλλιά μεσαίου μήκους ή μόνο για τις άκρες.