Έχεις αφέλειες; Με αυτούς τους τρόπους θα γίνουν λιγότερο ενοχλητικές το καλοκαίρι - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έχεις αφέλειες; Με αυτούς τους τρόπους θα γίνουν λιγότερο ενοχλητικές το καλοκαίρι

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019

Οι αφέλειες ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends που είδαμε τους περασμένους μήνες. Όμως σίγουρα τώρα που η ζέστη είναι ανυπόφορη, οι αφέλειες έχουν αρχίζει να σε ενοχλούν. Εμείς σου έχουμε όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις για να μην σε εκνευρίσουν περισσότερο.

1. Όσο και αν σε ενοχλούν, κάνε υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σου.

2. Για να τιθασέψεις τις αφέλειες σου κάθε πρωί μπορείς αντί για πιστολάκι, να χρησιμοποιήσεις λίγο νερό και ένα προϊόν που βοηθάει στο ίσιωμα ώστε να μην πετάνε μόλις στεγνώσουν.

3. Αν λαδώνουν συνέχεια ή σε ενοχλούν λόγω του ιδρώτα, έχε μαζί σου ένα ξηρό σαμπουάν για αν ανανεώνεις τις αφέλειες σου κάθε φορά που θέλεις.

4. Το ίδιο προϊόν θα σε βοηθήσει και αν τα μαλλιά σου έχουν την τάση να φριζάρουν.

5. Αν βγάζεις σπυράκια στο μέτωπο σου, τότε προσπάθησε να τις λούζεις πιο συχνά, φρόντισε να τις μαζεύεις που και που και χρησιμοποίησε λιγότερα προϊόντα σε εκείνο το σημείο.

6. Τέλος, τα hair accessories είναι μεγάλο trend για το καλοκαίρι, φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να μαζέψεις τις αφέλειες σου με τον πιο stylish τρόπο.