Έτσι θα πετύχεις την τέλεια, βαθιά περιποίηση προσώπου στο σπίτι - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έτσι θα πετύχεις την τέλεια, βαθιά περιποίηση προσώπου στο σπίτι

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
από την ioulia

Ξέρω πως κάποιες φορές η διαδικασία περιποίησης μπορεί να φαίνεται λιγάκι κουραστική όμως η ευχαρίστηση και η χαλάρωση που μας προσφέρει στη συνέχεια είναι αναντικατάστατη!

Με στρογγυλούς δίσκους ντεμακιγιάζ Demak Up και γαλάκτωμα καθάρισε το πρόσωπό σου. Χρησιμοποίησε αρκετούς, μέχρι να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Μπορείς να δεις εδώ πως ακριβώς χρησιμοποιώ εγώ τους δίσκους.

Ξέπλυνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό. 

 

Σειρά έχει η απολέπιση. Μπορείς να φτιάξεις ένα απολεπιστικό μόνη σου, χρησιμοποιώντας ζάχαρη, μέλι και χυμό λεμονιού ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο του εμπορίου.

Στη συνέχεια, ζέστανε λίγο νερό και βάλτο σε ένα μπολ. Κάτσε μερικά λεπτά από πάνω του ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να απορροφήσει η επιδερμίδα σου όλα τα ευεργετικά συστατικά που θα εφαρμόσεις αργότερα.

Η περιποίηση τελειώνει με τη μάσκα προσώπου, την οποία μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου με λάδι καρύδας, μέλι, κουρκουμά και λεμόνι. Άσε το μείγμα να δράσει για 10 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Τοποθέτησε την ενυδατική σου κρέμα και θα νιώσεις την επιδερμίδα σου πιο απαλή από ποτέ.