Έτσι θα φορέσεις σωστά ένα bold lip - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έτσι θα φορέσεις σωστά ένα bold lip

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Τα έντονα και vampy χρώματα κραγιόν είναι must για την season που διανύουμε. Όσο ωραία και αν είναι, όμως, είναι και tricky στην εφαρμογή τους. Πάμε να δούμε μερικά tips που θα σου φανούν χρήσιμα για να φορέσεις αυτά τα κραγιόν.

Scrub
Είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα, το να έχουμε καθαρά απολεπισμένα χείλη. Τα πιο έντονα και σκούρα κραγιόν κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση των ξηρών σημείων και να φανούν τα μπαλώματα που μπορεί να κάνουν.

Lip Liner
Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις ένα lip liner για να μην τρέξει το κραγιόν, για να γίνει σωστά το περίγραμμα και για να κρατήσει σταθερό το κραγιόν. Μπορείς να δοκιμάσεις αντί για lip liner ένα μολύβι ματιών που είναι πιο σταθερό και μπορεί να βρεις πιο εύκολα το χρώμα που χρειάζεσαι.

Highlighter
Χρησιμοποίησε  ένα gloss ή κάποιο topper ή ένα highlighter για να δόσεις πιο juicy εφέ και για να μην δίχνουν τα χείλη σου flat.

Μπεζ μολύβι
Καθάρισε τα περίγραμμα με ένα μπεζ μολυβάκι ή κάποιο ειδικό stick μολύβι με κάλυψη. Ενώ θα δώσεις παράλληλα ένα πιο φωτεινό τόνο και έτσι θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα να κάνει over lining.