Έτσι θα εκμεταλλευτεί σωστά τις εκπτώσεις χωρίς να σπαταλήσεις τον χρόνο και τα χρήματα σου - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έτσι θα εκμεταλλευτεί σωστά τις εκπτώσεις χωρίς να σπαταλήσεις τον χρόνο και τα χρήματα σου

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Όλες μας έχουμε πέσει στην παγίδα του να αγοράσουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι σε έκπτωση και τελικά το μετανιώσαμε. Πως μπορούμε να το γλιτώσουμε στις φετινές εκπτώσεις και να πάρουμε πράγματα που πραγματικά μας αντιπροσωπεύουν;

1. Μία λίστα θα είναι σωτήρια για εσένα, ειδικά όταν μιλάμε για προϊόντα μακιγιάζ όπου οι επιλογές είναι άπειρες και τα θέλω μας πολλά.

2. Μην έχεις μαζί σου ένα μεγάλο ποσό γιατί σίγουρα θα το ξοδέψεις σε πολλά “άχρηστα” προϊόντα. Καλό θα ήταν να πάρεις ένα αρκετά συγκεκριμένο ποσό σύμφωνα με την λίστα ή με τα όσα προτίθεσαι να ξοδέψεις χωρίς να το μετανιώσεις.

3. Προσπάθησε να μην θαμπωθείς από τις τιμές, αλλά από την ποιότητα σε σχέση με την τιμή. Δεν είναι λίγες οι φορές που πήρες ένα μπλουζάκι σε χαμηλή τιμή και το φόρεσες μόλις 3 φορές γιατί μετά απλά χάλασε και χρειάστηκε να αγοράσεις σύντομα ένα καινούργιο. Ειδικά όταν πρόκειται για basic κομμάτια που θέλεις να φορέσεις ξανά και ξανά.

4. Μην πέσεις με τα μούτρα στο πρώτο κατάστημα που θα βρεθεί στον δρόμο σου, κάνε μία έρευνα αγοράς για πετύχεις το καλύτερο deal για το κομμάτι που έχεις βάλει στο μάτι.

5. Η διάθεση και η παρέα παίζουν μεγάλο ρόλο στις επιλογές μας. Έτσι καλό θα είναι να κάνεις την βόλτα σου στα μαγαζιά με τον άνθρωπο που σε βοηθάει να παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις ή και μόνη σου και μία ημέρα που είσαι ήρεμη και με ευχάριστη διάθεση.