Έτσι θα διατηρήσεις τα πουλόβερ σου ολοκαίνουργια - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έτσι θα διατηρήσεις τα πουλόβερ σου ολοκαίνουργια

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Τα πουλόβερ αναμφισβήτητα αποτελούν το αγαπημένο χειμερινό item όλων των γυναικών, είναι ζεστά, άνετα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το σωστό styling. 

Τα πουλόβερ έπειτα από ένα διάστημα χάνουν την απαλή υφή τους και αυτό οφείλεται συχνά στο λάθος πλύσιμο και στη λάθος αποθήκευση στην ντουλάπα. Γι᾽ αυτό και εγώ θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια tips που εφαρμόζω στα δικά μου πουλόβερ εδώ και χρόνια.

  1. Προσοχή στο πλυντήριο: Διάβαζε πάντα πολύ προσεκτικά την ετικέτα του πουλόβερ σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις αν το πουλόβερ σου είναι μάλλινο ή συνθετικό αφού το κάθε υλικό απαιτεί διαφορετικό τρόπο για να καθαρίσει.

  2. Τα μάλλινα πουλόβερ μπορούν να αεριστούν για αρκετές ώρες και να φορεθούν ξανά. Αυτό δεν ισχύει όμως για τα συνθετικά αφού απαιτούν πλύσιμο στο χέρι με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό.

  3. Απέφυγε να τις κρεμάστρες: Απόφυγε να κρεμάς τα πουλόβερ σου σε κρεμάστρες γιατί σύντομα θα χάσουν τη φόρμα τους. Είναι προτιμότερο να τα διπλώσεις όμορφα και να τα βάλεις σε κάποιο συρτάρι.

  4. Σωστή αποθήκευση: Για όσο διάστημα έχεις στην άκρη τα χειμερινά σου, καλό είναι να αποθηκεύεις τα πλεκτά σε υφασμάτινες σακούλες και όχι σε πλαστικές ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν θα έχει μέσα υγρασία.