Έτσι θα αποκτήσεις το δικό σου, μοναδικό στυλ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Έτσι θα αποκτήσεις το δικό σου, μοναδικό στυλ

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Το στυλ είναι κάτι πολύ προσωπικό αν και υπάρχουν διάφοροι κανόνες που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις σωστούς συνδυασμούς και να τους προσαρμόσεις στα δικά σου θέλω. Μερικοί στιλιστικοί κανόνες που ακολουθούν οι στυλίστες και μπορεί να σε βοηθήσουν είναι:

Δώσε προσοχή στους γύρω σου
Ή πιο συγκεκριμένα σε αυτά που λένε οι γύρω σου. Όποιο σημείο πάνω σου τραβάει την προσοχή και κερδίζει πολλά κομπλιμέντα, είναι και αυτό που θέλεις να αναδείξεις και να τονίσεις.

Μην μένεις στο τέλειο
Οι μεγαλύτεροι stars και fashion icons  δεν έχουν τίποτα τέλειο, μάλιστα  έγιναν αγαπητοί λόγο της διαφορετικότητας του. Έτσι μην προσπαθείς να κρύψεις κάτι που θεωρείς ατέλεια.

Μείνε σταθερή στα θέλω σου
Με το να αλλάζεις συνέχεια στυλ και να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο θα φαίνεται περισσότερο σαν να είσαι χαμένη, παρά ότι έχεις βρει το στυλ σου.

Μάθε να ακολουθείς τις τάσεις σωστά
Υπάρχουν τάσεις που μένουν για πολύ λίγο και άλλες που είναι πιο διαχρονικές. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις ποιες θα ακολουθείς για τα επόμενα χρόνια και ποια θα προσαρμόσεις στο γούστο σου. 

Σκέψου έξω από τα συνηθισμένα
Μην ακολουθείς τυφλά τους κανόνες και προσπάθησε να πετυχαίνεις αυτό που έχεις βάλει στο νου σου. Ο πιο stylish και ενδιαφέρον τρόπος είναι να κάνεις layering για να πετύχεις το αποτέλεσμα που σκέφτηκες εξαρχής.