ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση παρόλα αυτά περιμένουμε να διψάσουμε για να πιούμε νερό. Και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μας, όταν διψάμε σημαίνει ότι έχουμε ήδη αφυδατωθεί κατά 50%.

Ένας καλός τρόπος λοιπόν είναι να έχουμε πάντα μαζί μας ενα δροσερό μπουκάλι με νερό.  Η κατανάλωση νερού είναι από τους βασικότερους τρόπους ώστε να είμαστε ενυδατωμένες. Φυσικά, απαραίτητο είναι να ακολουθούμε μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και να αποφεύγουμε όσο μπορούμε την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης, τα ποτά και τα κοκτέιλ.

Βέβαια για να ολοκληρωθεί η ενυδάτωση μας δεν αρκεί μόνο η σωστή διατροφή τους καλοκαιρινούς μήνες.Μετα την πολύωρη μας έκθεση στον ήλιο είναι αναγκαία η χρήση after sun και ενυδατικής κρέμας.

Από το κομμάτι της ενυδάτωσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα μαλλιά μας τα οποία ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα εκείνη την περίοδο και γι’αυτό η εφαρμογή μάσκας μαλλιών καλό είναι να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές τη βδομάδα. Ένα κόλπο που σας έχω ξαναπεί ότι κάνω κορίτσια μου είναι πως όποτε βγαίνω από τη θάλασσα εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα μάσκας στις άκρες των μαλλιών ώστε να παραμένουν μαλάκα και ενυδατωμένα.