Ενυδάτωση σώματος για κάθε περίσταση - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Ενυδάτωση σώματος για κάθε περίσταση

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε μετά από ένα ντους, μετά την παραλία και πριν από κάθε έξοδο. Είναι λοιπόν σημαντικό να βρει η καθεμία την σύσταση που την βολεύει. Ποια σύσταση ταιριάζει σε κάθε τύπο και περίσταση;

Ξηρές επιδερμίδες
Χρειάζεστε πλούσια ενυδάτωση με ένα προϊόν που να είναι αρκετά παχύρευστο. Ένα bodybutter ή ακόμα και ένα λαδάκι ενυδάτωσης που θα προσφέρει την ενυδάτωση που θέλεις.

Λιπαρές και κανονικές επιδερμίδες
Οι κοπέλες που έχει πιο λιπαρές και κανονικές επιδερμίδες θέλετε ενυδάτωση που όμως να μην βαραίνει την επιδερμίδα σας. Τέτοια ενυδάτωση προσφέρουν τα body lotion και τα body milk.

Μετά τη θάλασσα
Ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, μετά τη θάλασσα χρειαζόμαστε βαθιά ενυδάτωση που να μας ανακουφίζει. Για αυτό τα after sun είναι τα κατάλληλα προϊόντα, όταν όμως δεν έχουμε ένα τέτοιο στο σπίτι, τότε να προτιμήσετε ένα λαδάκι ενυδάτωσης ή ένα body butter με καταπραϋντικές ιδιότητες. 

Το πρωί πριν το γραφείο
Πριν φύγεις από το σπίτι σου, επειδή συνήθως βιαζόμαστε, χρειάζεται ένα προϊόν που θα απορροφηθεί πολύ γρήγορα αλλά θα μας κρατήσει ενυδατωμένες σίγουρα, τέτοια είναι τα body spray που είναι γρήγορα στη χρήση και την ενυδάτωση, ενώ ανανεώνονται πολύ εύκολα.