Διατήρησε το μαύρισμά σου και την καλοκαιρινή σου λάμψη με τη Foreo - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Διατήρησε το μαύρισμά σου και την καλοκαιρινή σου λάμψη με τη Foreo

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022
από την Γιώτα Καλλιπολίτου

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και οι διακοπές τελειώνουν; Αναρωτιέσαι πώς θα διατηρήσεις αυτό το αξεπέραστο καλοκαιρινό glow της επιδερμίδα σου; Η FOREO, ο σουηδικός beauty tech κολοσσός, έχει όπως πάντα τα expert tips για να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου λάμψη όσο το δυνατόν περισσότερο!

FOREO UFO 2 και Farm To Face Sheet Masks

Μετά από τόσες μέρες καύσωνα, ιδρώτα, άμμου και ξενυχτιών, η επιδερμίδα διψά – κι αυτό φαίνεται στην όψη της. Ήρθε η ώρα για εντατική ενυδάτωση με τη βοήθεια του μαγικού UFO 2 και μιας από τις υπέροχες Farm To Face Sheet Masks. Ο συνδυασμός T Sonic παλμών και της καταπραϋντικής αίσθησης της κρυοθεραπείας που προσφέρει το must-have beauty gadget, κάνουν πραγματικά θαύματα στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και επαναφέρουν τη λάμψη και την ελαστικοτητά της, βοηθώντας έτσι και στη διατήρηση του μαυρίσματος.

FOREO BEAR

Και αν έχεις ανάγκη να ενδυναμώσεις τους μύες του προσώπου σου - μετά από πολλά κοκτέιλ στην παραλία και πολλά ξενύχτια υπό τους ρυθμούς του Shakerando - για να αποκαταστήσεις τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σου, η τέλεια λύση είναι το BEAR!
Ο ισχυρός και ασφαλής συνδυασμός μικρορεύματος και τεχνολογίας παλμών T-Sonic είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να τονώσεις και να ενδυναμώσεις την επιδερμίδα σου, δίνοντάς της παράλληλα μια υγιή νεανική λάμψη, για μια επιστροφή στη δουλειά γεμάτη ενέργεια!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.