Δεν έχεις brow gel για να τιθασεύεις τα φρύδια σου; Αυτό το τρικ θα σου δώσει τη λύση - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Δεν έχεις brow gel για να τιθασεύεις τα φρύδια σου; Αυτό το τρικ θα σου δώσει τη λύση

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου και έχουν τη δύναμη να καθορίσουν την εμφάνισή μας. Το σχήμα ακόμα και η πυκνότητά τους μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε πιο νέες ή ξεκούραστες αλλά και ακριβώς το αντίθετο. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που η βιομηχανία της ομορφιάς έχει επενδύσει τόσο πολύ σε προϊόντα για κάθε ανάγκη.

Πολλές προμηθευόμαστε ειδικά τζελ που μπορούν να τιθασεύσουν τα φρύδια μας όμως έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι έκαναν οι γυναίκες πριν κυκλοφορήσουν όλα αυτά τα προϊόντα στην beauty αγορά; Η απάντηση έρχεται από τους makeup artists που βρίσκονται στο χώρο πολλές δεκαετίες καθώς παλαιότερα δεν είχαν τα μέσα που υπάρχουν τώρα ώστε να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό που έκαναν λοιπόν ήταν αφού χτενίσουν τα φρύδια να ψεκάσουν, απευθείας σε αυτά ή στο ειδικό βουρτσάκι, με ένα ισχυρό hairspray. Αν λοιπόν κι εσύ δεν διαθέτεις ένα τζελ για τα φρύδια μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το τρικ αφού οι experts υποστηρίζουν πως είναι αρκετά πιο αποτελεσματικό.