Άνοιξη 2018: Τα χρώματα που θα φορεθούν στα χείλη - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Άνοιξη 2018: Τα χρώματα που θα φορεθούν στα χείλη

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Το κραγιόν όπως σας έχω αναφέρει είναι πολύ βασικό για την ολοκλήρωση του μακιγιάζ μας. Αλλάζοντας απλώς το χρώμα στα χείλη, μπορούμε να έχουμε ένα διαφορετικό make up κάθε περίσταση.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του χειμώνα ήρθε η ώρα να προμηθευτείτε με τις πιο must αποχρώσεις κραγιόν για την άνοιξη του 2018.

Για να φαίνονται τα χείλη σας πιο ζουμερά χρησιμοποιήστε  lip gloss σε αποχρώσεις κοντά στο χρώμα των χειλιών σας, όπως μπεζ, ανοιχτό ροζ, ροζ-χρυσό, χάλκινο, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα πιο dewy look. Τα χείλη σας θα φαίνονται ποθητά και φρέσκα σα να έχετε βουτηξει μόλις σε νερά ενός εξωτικού νησιού.

Για εσάς που δεν αλλάζετε το κραγιόν και την ματ απόδωση στα χείλη για κανέναν λόγο υπάρχουν επιλογές. Προτιμήστε αποχρώσεις που σας φτιάχνουν τη διάθεση όπως, απαλό ροζ, ροδακινί, και συνδιάστε τα με αντίστοιχες απαλές αποχρώσεις στα μάτια και στα ζυγωματικά σας.

Τέλος, για εσάς που δεν αποχωρίζεστε ποτέ το κόκκινο κραγιόν, έχω να σας πω, ότι έιναι το top χρώμα για φέτος την άνοιξη. Θα σας κάνει να δείχνετε πιο sexy, ποθητές, αρκεί να  το συνδιάσετε με πιο ελαφρύ μακιγιάζ για να διακρίνεται η ανοιξιάτικη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας. Επισκεφτείτε το αγαπημένο σας Beauty store και δοκιμάστε άφοβα ό,τι σας ταιριάζει για να είστε έτοιμες για την άνοιξη που έρχεται!