Αναβάθμισε το glam bronze μακιγιάζ των ματιών σου με 3 βήματα - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Αναβάθμισε το glam bronze μακιγιάζ των ματιών σου με 3 βήματα

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

Μπορεί φέτος, η μεγαλύτερη έμφαση να δόθηκε στο skincare μας, και λογικό είναι αν σκεφτείς πως μείναμε τόσους μήνες μέσα στο σπίτι, όμως, το μακιγιάζ συνεχίζει να παραμένει σταθερή αξία!  Πόσο μάλλον τώρα, που όλη αυτή η κατάσταση μοιάζει να τελειώνει.

Για να αναβαθμίσεις λοιπόν το glam bronze μακιγιάζ σου, πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω 3 βήματα: 

1. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το primer στο άνω βλέφαρο πριν το μακιγιάζ. Περίμενε περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά απλώστε τη σκιά. Στα περισσότερα  tutorial μου χρησιμοποιώ το Photo Finish 24 Hour Shadow Primer της Smashbox. Aυτό το primer σκιών κλειδώνει το χρώμα και το κρατάει ζωηρό και σταθερό για 24ώρες και είναι Vegan friendly!

2. Πάρε μία σκιά που να παραμένει σταθερή για ώρα με το πινελάκι ή σε μορφή stick, όπως το Long Wear Cream Shadow Stick στην απόχρωση Golden Bronze της Bobbi Brown και άπλωσέ τη στο καπάκι των βλεφάρων σου, από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία, σβήνοντάς την προς τα έξω. Η σκιά είναι διαθέσιμη σε διάφορες αποχρώσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για σκίαση ή για highlighter.

3. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, πέρασε τη σκιά στη γραμμή των κάτω βλεφάρων, τονίζοντάς την αν θέλεις με ένα σκούρο καφέ μολύβι. Ολοκλήρωσε το look με 2-3 στρώσεις μάσκαρα ξεκινώντας να την εφαρμόζεις από τη ρίζα των βλεφαρίδων προς το εξωτερικό των ματιών. Η Monsieur Big Mascara της Lancôme είναι μια από τις αγαπημένες μου!