Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου χωρίς να τις καταστρέψεις - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου χωρίς να τις καταστρέψεις

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019
από την ioulia

Μπορεί να νομίζεις πως με το να αφαιρέσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ είναι αρκετό, όμως αν θέλεις να φορέσεις τις βλεφαρίδες σου περισσότερες από μία φορές θα χρειαστεί να αφιερώσεις μερικά λεπτά για να τις φροντίσεις αφότου τις αφαιρέσεις.

 

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μία μπατονέτα, να την εμποτίσεις με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ για τα μάτια που έχει ως βάση το νερό και με πολύ απαλές κινήσεις αφαίρεσε όλα τα υπολείμματα από αυτές. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περνάς την μπατονέτα με την ίδια φορά με αυτή των βλεφαρίδων για να μην χάσουν το σχήμα τους.

Extra tip: Αν θέλεις να διατηρήσεις την καμπύλη τους το ίδιο έντονη με την πρώτη φορά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα καθαρό σπούλι, να το περάσεις με λίγο από το προϊόν ντεμακιγιάζ και να τις χτενίσεις μόλις τις τοποθετήσεις στη θέση τους δημιουργώντας την καμπύλη που επιθυμείς.