Αυτό είναι το καλύτερο makeup hack σύμφωνα με τους χρήστες του TikTok - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

Αυτό είναι το καλύτερο makeup hack σύμφωνα με τους χρήστες του TikTok

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023
από την Χριστιάννα Κυριτσοπούλου

Πολλές είναι οι τάσεις και τα hacks στο μακιγιάζ που έχουν αναδειχθεί μέσα από τη πλατφόρμα του TikTok. Σήμερα θα δούμε ακόμα ένα που σύμφωνα με τους χρήστες του είναι το καλύτερο makeup hack όλων των εποχών.

Η makeup artist Ehlie Luna ανέβασε τον TikTok λογαριασμό της ένα makeup hack που υποστηρίζει πως λατρεύει. Η διάσημη makeup artist χρησιμοποιεί ένα lip stain με διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα το εφαρμόζει στα μάτια για να δημιουργήσει ένα smokey eye look, κάτω από τα ζυγωματικά για να κάνει contouring και στα χείλη για να τους δώσει όγκο. Στη συνέχεια τα αναμειγνύει καλά με ένα πινέλο και έτσι δημιουργεί με τον πιο γρήγορο τρόπο ένα μακιγιάζ. Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο παρακάτω για να δεις αναλυτικά τα βήματα.

@ehlieluna Multiuse makeup, lip, cheek and eye. I work with Sephora but this is not at all a required or expected post. I just genuinely LOVE their cream lip stains. #multiuseproducts #multiusemakeup #creamlipstainsephora ♬ Next Lifetime - Instrumental - Erykah Badu