ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram, εύκολα ξεχωρίζεις από τις fashionistas ποιο haistyling σου ταιριάζει ανάλογα με το είδος γυμναστικής που ακολουθείς. Ρίξτε μια ματιά..

Χαλαρός κότσος για το μάθημα μπάρας

Σύμφωνα με την Sadie Lincoln, ιδρύτρια του barre3, «ένας χαμηλός κότσος με ελάχιστες φουρκέτες» είναι η δημοφιλέστερη επιλογή στα μαθήματα της. «Στα περισσότερα μαθήματα στεκόμαστε και κάνουμε μικρές ελεγχόμενες κινήσεις, οπότε τα μαλλιά δεν χρειάζεται να είναι σφιχτά δεμένα».

Bonus: Μόλις τελειώσεις το μάθημα, λύσε τα μαλλιά σου και θα έχεις ανάλαφρους κυματισμούς – έτοιμο hairstyle για τη βραδινή βόλτα.

Πλεξούδα για τη yoga

H πλεξούδα είναι η καταλληλότερη επιλογή για τη yoga μιας και μπορείς να τη μετατρέψεις εύκολα σε κότσο, ανάλογα με τη στάση που θέλεις να κάνεις. Άσε που οι πλεξούδες είναι εξαιρετικά… φωτογενείς για #fitspo φωτογραφίες.

Κότσος για το μπαλέτο

«Το συγκεκριμένο χτένισμα όχι μόνο θα μείνει σταθερό κατά την διάρκεια των πηδημάτων και των πλιέ, αλλά θα δημιουργήσει και μία ψηλόλιγνη φιγούρα αφού θα σε κάνει να μοιάσεις ψηλότερη» λέει η Rachel Piskin, συνιδρύτρια του ChaiseFitness και πρώην χορεύτρια.

Ελεύθερα μαλλιά για τα μαθήματα χορού

«Τα ελεύθερα μαλλιά κάνουν τον χορό ακόμα πιο διασκεδαστικό, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως προέκταση των κινήσεων και της ενέργειας σου. Το να αξιοποιείς τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του χορού είναι ικανότητα» λέει η Anna Kaiser, ιδρύτρια του AKT InMotion.