ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - Roula Stamatopoulou - The Art of Makeup
Skip to main content

Tips & Tricks

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018

Κορίτσια μου, για όσες έχετε την ευχέρεια να εργάζεστε σε ένα σταθερό χώρο εργασίας, όπως το γραφείο, τότε μπορείτε να έχετε εκεί συγκεντρωμένα κάποια προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, ώστε να ετοιμάζεστε γρήγορα σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε μετά τη δουλειά ή να πάτε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Οπότε, πάμε να σας δείξω τι πιστεύω εγώ ότι χρειάζεται να έχετε στο συρτάρι σας.

Ρουζ

Ένα ρουζ είναι πάντα απαραίτητο, καθως πολύ συχνά, επειδή αγγίζουμε ή τρίβουμε το πρόσωπό μας μπορεί να φύγει.

 

Μάσκαρα

Αναγκαίο προϊόν η μάσκαρα, καθώς μπορεί να πάτε μια μέρα χωρίς μακιγιάζ ματιών στη δουλειά σας, όπως κάνω και εγώ, αλλά μετά να τη χρειαστείτε.

Κραγιόν

Καλού κακού να έχετε δύο κραγιόν στο συρτάρι σας, ένα στην αγαπημένη σας nude απόχρωση και ένα πιο έντονο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής σε κάθε περίπτωση.

 

Concealer

Πολυχρηστικό προϊόν και απαραίτητο. Επίλεξε ένα κρεμώδες κονσίλερ έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα της επιδερμίδας σου για να καλύψεις κοκκινίλες και σπυράκια.

Ενυδατικό σπρέι

Πάντα σας μιλάω για τα fixing και setting σπρέι. Στην πέριπτωση αυτή εφόσον θα είστε ήδη βαμμένες, ψεκάστε ένα fixing spray, ώστε να ενυδατωθεί η επιδερμίδα σας και να λάμψετε αμέσως!

Κρέμα χεριών

 

Μιας και είναι χειμώνας, μια ενυδατική κρέμα χεριών πάντα βοηθάει στο να διατηρούμε τα χέρια μας ενυδατωμένα και μαλακά.